Communicatie-advies

Elke organisatie communiceert. Maar met wie, waarom en hoe? Wie zijn uw belangrijkste doelgroepen? Wat willen ze van u weten en wat moeten ze van u weten? Hoe zorgt u ervoor dat die boodschap overkomt? En hoe controleert u dat? Schrijfburo Terwisscha & Wagenaar heeft zo’n twintig jaar ervaring in effectieve communicatie. Maak gebruik van die ervaring en vraag ons communicatie-advies.

Effectief en creatief

Wanneer we met u meedenken over uw communicatie, spreken we niet alleen uit ervaring, maar ook met verbeelding. Creativiteit is immers de sleutel tot succesvolle communicatie. Of die nu eenmalig is, gericht op een bepaald project of evenement, of breder en voor een langere periode. Dat betekent niet dat elk nieuws gebracht moet worden met theater. Wel dat aandacht en originaliteit belangrijke ingrediënten zijn voor effectieve communicatie. Een goed concept is het halve werk.

Communicatiestrategie

Communicatie is mensenwerk. Een standaard communicatie-advies bestaat dus niet. Wat wel en niet werkt, hangt van veel zaken af. Het is niet alleen van belang hoe u communiceert, maar ook dat u aanvoelt hoe de ontvanger nu en morgen tegenover uw boodschap staat. Een goede communicatiestrategie houdt rekening met fluctuaties. Het opstellen van zo’n strategie vraagt niet denken in doelen en middelen, maar in kettingreacties en mogelijkheden om het moment te pakken. Ons communicatie-advies biedt altijd opties.

Projectcommunicatie

Wilt u geen omkijken hebben naar de communicatie rond uw project, dan kunt u ons ook voor de hele projectcommunicatie inschakelen. In overleg met u zorgen we er voor dat alles wordt geregeld, van plan tot uitvoering.

raam-f
raam-f