Strategie

Communicatie moet bijdragen aan de doelen van uw organisatie; intern en extern, op de korte en op de langere termijn. Wat moet dan uw belangrijkste boodschap zijn en hoe zorgt u ervoor dat die boodschap aansluit bij de belevingswereld van de ontvanger? Welke informatie heeft u daarvoor nodig en welke mensen? En hoe duurzaam en houdbaar is uw communicatie(beleid)? Ook op strategisch niveau denken wij graag met u mee. Of het nu om een effectieve aanpak voor een eenmalig doel gaat, of om de grote lijnen in uw communicatiebeleid.

Klankbord met een frisse blik

Bij strategische keuzes is het prettig om een klankbord te hebben. Iemand die vragen en beslissingen waar u nu voor staat al eerder bij andere organisaties is tegengekomen en die de voor- en nadelen van verschillende oplossingen helder in kaart brengt. Een deskundige adviseur die als buitenstaander met een frisse blik naar uw organisatie kijkt en vanuit ervaring snel in staat is aan te geven waar uw communicatieve kracht ligt en hoe u die in uw communicatiestrategie het beste kunt inzetten.

Ervaren strategen

Dat klankbord vindt u bij ons. Wij hebben de ervaring waarop u terug kunt vallen en we zijn thuis in zowel profit als non-profitorganisaties. Daardoor doorzien we snel met welke vragen en dilemma’s u te maken heeft en geven we u duidelijk aan welke mogelijkheden u heeft om daarmee om te gaan. Gebruik ons om uw geest te scherpen of vraag ons een communicatiestrategie voor u te ontwikkelen. Wij denken de lijnen graag voor u uit, inclusief de mankracht en middelen die ze vragen.