Visie & werkwijze

Creativiteit, originaliteit, betrokkenheid, duurzame relaties en tevreden klanten. Dat is waar we sinds 1990 voor staan. Een positieve, vernieuwende en reële kijk op de wereld en het vak, noem het een visie, die ons succes en vooral werkplezier brengt.

Aandacht en ervaring

Het succes van een tekst, communicatieplan of -middel staat of valt met een goede voorbereiding. Daar kunt u bij ons van op aan. We werken voor verschillende opdrachtgevers in tal van branches. Met die ervaring en ons engagement leggen we snel verbanden. Hebben we vaak aan een woord genoeg. Kunnen we ons goed verplaatsen in uw externe en interne doelgroepen. Wij brengen uw boodschap over en denken met u mee. Samen communiceren we wat u wilt overbrengen. We zijn kritisch en pas tevreden als u dat bent.

Transparant (online) werken

Voor elke opdracht hanteren we strakke deadlines. We maken de planning, bewaken de voortgang en zorgen ervoor dat u tevreden bent over het eindresultaat. Uiteraard hebt u altijd het laatste woord. Niets gaat de deur uit zonder uw akkoord.

Ook tijdens de productie blijft u op de hoogte en hebt u inspraak. Hoe? Door online bestanden met u te delen. Dit kan een redactieschema zijn, een tekst, maar ook het eindproduct zelf. Zo heeft u altijd en overal inzage de voortgang. Die transparantie is prettig voor u én voor ons, en komt het eindresultaat alleen maar ten goede.