Aanbesteding

Het schrijven van een aanbesteding is arbeidsintensief. U vertelt niet alleen het overtuigende verhaal waarom u de beste kandidaat bent, maar moet vaak ook referentieprojecten beschrijven en per criterium aangeven hoe u de opdracht gaat aanpakken.

Voor niet-ervaren schrijvers is het een tijdrovende klus om al die informatie helder op papier te krijgen. Wij doen dat niet alleen een stuk sneller, maar weten ook hoe we uw ideeën en kennis zo sterk mogelijk verwoorden. Zo krijgt uw inhoud meer impact en uw aanbesteding meer kans.

Teamwerk

Het schrijven van een aanbesteding is per definitie teamwerk. U verzamelt alle kennis die bijdraagt aan de kracht en USP’s van uw aanbieding. Vervolgens helpen wij u bij het vaststellen van een logische indeling en de briefing van de auteurs. Aan u de keuze of u de tekst intern laat schrijven en door ons laat redigeren of het schrijven direct aan ons overlaat.

Een combinatie is ook mogelijk. We kunnen online meeschrijven en meekijken met uw eigen mensen. Andersom kunnen uw specialisten onze vorderingen realtime volgen en van suggesties en aanvullingen voorzien. Tot slot bieden we de mogelijkheid tot een of meerdere gezamenlijke en door ons geregisseerde schrijfsessies volgens de boekin1dag-methode. De keuze is aan u.

Redigeren

Heeft u uw aanbesteding al geschreven? Ook voor de eindredactie kunt u bij ons terecht. Wij checken uw aanbesteding dan op spelling, consequent taalgebruik en stijl. Indien gewenst kijken we ook naar de indeling en consistentie van uw verhaal.

Bekijk hier een greep uit ons portfolio.