Redactie

Of u een krant, relatietijdschrift of personeelsblad maakt met een vaste frequentie of een eenmalige speciale uitgave. Of u nu een papieren of online boek wilt publiceren, een glossy magazine of een e-zine; het maken van dit soort uitgaven is een arbeidsintensieve klus, en vraagt bovendien om een professionele redactie. Wij nemen u het werk uit handen.

Redactieproces

U kunt bij ons terecht voor het hele of onderdelen van het redactieproces. Van de redactievergadering waarin de onderwerpen worden aangedragen en vastgesteld en het aansturen van freelancers voor tekst en fotografie tot afstemming met de vormgever en de drukproefcontrole. Wij regelen (gast)columnisten, bewaken de planning en we zorgen voor intro’s, fotobijschriften, een uitnodigende inhoudsopgave en pakkende coverteksten. Bij nieuwe uitgaven denken we graag mee over een aantrekkelijke en gebalanceerde redactieformule.

U kunt de redactievoortgang online volgen en van input voorzien.

Eindredactie

Van de puntjes op de i tot het grondig redigeren van een taaie beleidsnotitie; wij verzorgen de eindredactie van alle teksten die aandacht verdienen. Heeft u informatie die u vanuit verschillende invalshoeken en op verschillende niveaus via uw website met diverse doelgroepen wilt delen? Wij redigeren uw brontekst op maat voor uw bezoekers. Wilt u de bijdragen van verschillende afdelingen aan een notitie in één lijn brengen? Wij zorgen voor een eenduidige stijl, indeling en woordgebruik, afgestemd op uw huisstijl.

Eindredactie plus

De grens tussen eindredactie en schrijven is niet hard. Om informatie toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen die u wilt bereiken, moet een tekst soms volledig worden herschreven. Ook dat doen we graag, goed en snel.

We herschrijven de tekst en denken desgewenst mee over concept en vormgeving. Hoe wordt de samenvatting van uw jaarverslag echt een visitekaartje? Hoe krijgt u mensen mee in dat nieuwe project? Hoe zorgt u ervoor dat ook minder geletterden op de hoogte zijn van uw huisregels? Eindredactie plus, zeg maar.

raam-i
raam-j