E-writing

Mensen lezen anders van een beeldscherm dan van papier. Dat stelt eisen aan teksten en lay-out. Als tekstschrijvers hebben we ruim vijftien jaar ervaring in het schrijven voor digitale media; van webteksten tot content voor nieuwsbrieven, sociale media en apps. Minstens zo belangrijker is dat we gefascineerd zijn en blijven door nieuwe mogelijkheden van digitale en interactieve communicatie.

E-writing blijft zich ontwikkelen

E-writing is als discipline nog niet uitontwikkeld. Dat komt door alsmaar veranderende digitale platforms, maar vooral doordat online communiceren geen eenrichtingsverkeer (meer) is. Het biedt alle mogelijkheden om in woord, beeld en geluid het gesprek met de doelgroep aan te gaan. Dat vereist ook een andere, meer uitnodigende en op kennis- en informatie-uitwisseling geënte manier van communiceren. Ook wordt informatie sneller uitgewisseld en is zij sneller achterhaald.

Apps en games

Als tekst- en communicatiebureau beoordelen we deze ontwikkelingen vanuit de mogelijkheden die ze u en ons bieden om nog beter met uw doelgroep te communiceren. We zoeken daarbij vooral naar oplossingen die eenvoudig zijn in gebruik en die u gemakkelijk van een eigen inhoud kunt voorzien. Of het nu om een app gaat of om een online magazine, een game of een site, wij vinden het belangrijk dat de technologie voor u werkt en niet andersom. Daarom werken we ook samen met partners die praktische hulpmiddelen bieden die u verder helpen.

Zie ook:

> TWonline
> Social media strategie