Workshops & detachering

Hoezeer we ook verknocht zijn aan ons monumentale pand in het centrum van Leeuwarden, we komen graag naar u toe om onze kennis en ervaring met u te delen. Bijvoorbeeld om u tijdelijk uit de brand te helpen of om u op weg te helpen met een nieuw medium of in een nieuwe functie. Dat doen we met workshops en detachering.

Detachering en ondersteuning

Zoekt u iemand die voor een paar maanden kan bijspringen om een verlof op te vangen? Zit u tijdelijk zonder communicatiemanager? Heeft u onvoldoende capaciteit om de communicatie rond een project in te vullen? Wij voorzien graag in uw tijdelijke behoefte aan communicatiemedewerkers op diverse niveaus.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek over de detacheringmogelijkheden. Ook kunnen we u vanaf onze werkplek tijdelijk (en online) ondersteunen op basis van een urencontract. Net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Medewerkers zijn/werden o.a. gedetacheerd bij:

> Landschapsbeheer Friesland
> Landschapsbeheer Groningen
> Wetterskip Fryslân
> Waddenvereniging/It Fryske Gea (Vismigratierivier Afsluitdijk)
> De NAM
> TKP
> Thuiszorg Het Friese Land
> De Nieuwe Afsluitdijk/Provincie Fryslân
> Menzis

Workshops

Het communicatievak verandert snel. Er komen voortdurende nieuwe media en ook de eisen die aan teksten worden gesteld zijn niet statisch. Schrijfburo Terwisscha & Wagenaar biedt cursussen en workshops op maat. U maakt zich snel en praktisch nieuwe vaardigheden eigen of scherpt uw bestaande vaardigheden aan. We bieden cursussen voor ervaren en beginnende schrijvers en communicatiemedewerkers.

Een greep uit de workshops die we geven:

> Schrijven voor het web
> SEO-schrijven (zoekmachine-optimalisatie in tekst)
> Social media strategie
> Personeelsblad onder de loep
> Persberichten schrijven

raam-o
raam-punt